2011. augusztus 11., csütörtök

A kedvenc dolgok partijának helyszíne

A Chipmunk-19 blog írója több dolog miatt is mérhetetlen lelkiismeretfurdallást érez és őszinte sajnálkozását fejezi ki.

A blog írója először is amiatt sajnálkozik, hogy az elmúlt napokban borzasztóan elhanyagolta a korábban meghirdetett és egyébként szerethető rendezvényt. Mentségére legyen mondva, hogy egy sokszor éhes, sokat pisilő/kakiló, viszonylagosan sok szórakoztatást igénylő és egyébként fogzással küzdő kisbaba szinte minden idejét leköti és mire felnyitná a laptopja tetejét, addigra legtöbbször borzasztó fáradtan zuhan ágyba.

(Kedves Steve Jobs! Sokat segítene a fent említett probléma orvosolásában, ha az Ön által kifejlesztett – egyébként nagyszerű terméken – működne a Google Blogger szolgáltatása, így a blog írója könnyen és egyszerűen gyárthatna tartalmat a nap bármelyik 10 percében, amellyel éppen szabadon rendelkezhet.)

A blog írója másodsorban amiatt is sajnálkozik, hogy szinte minimális időt sem fektetett az esemény promótálásába - holott teljes mértékben tisztában van ennek fontosságával - pedig igazán támadt néhány jó ötlete. Ez szintén a kisbaba rovására írható. (A kisbaba egyébként a aktív résztvevője lesz az eseménynek, így nyugodtan el lehet vele számolni.) Titkon azért bízik benne, hogy a promóció hiánya nem csorbítja az esemény fényét.

A blog írója harmadsorban amiatt is sajnálkozik, hogy a 2011-es rendezvény ugyanazon a helyszínen kerül megrendezésre, mint a 2010-es.

Városliget, Budapest

A blog írója majdnem legvégül amiatt is sajnálkozik, hogy a rendezvény Facebook oldala iránti érdeklődés minimális volt és a meghívott vendégeknek nagy százaléka még csak a minimális fáradtságot sem vette a visszajelzésre. Bár ez lehet, hogy a megfelelő promóció hiányának tudható be.

A blog írója végül amiatt is sajnálkozik, hogy a blogot Ausztriából, Izraelből, Angliából és Olaszországból olvasók idén sem tudnak megjelenni az eseményen és amiatt is, hogy a blog idén (sem) látogat el egy külföldi országba. Talán jövőre, ha tényleg beindul a biznisz. (A külföldről olvasók írásban jelezhetik, hogy melyik kedvenc dolgukat hoznák magukkal, ha el tudnának jönni az eseményre.)

A sok sajnálkozás közben azonban a blog írója kitalálta, hogy melyik kedvenc dolgát fogja beledobni a kedvenc dolgok dobozába és továbbra is nagy szeretettel vár mindenkit az egy hét múlva esedékes rendezvényen.

7 megjegyzés:

 1. igen sajna en se tudok megjelenni, de biztos valami hazi lekvart vinnek, mert most azok a kedvenceim :) meg vinnek sutit is a kockas pledemhez. a kutyank nagyon neveletlen szoval nem hiszem, hogy bevallalnam ot is szallitasra :)remelem lesznek es jol erzitek magatokat. Barnabas is megy ugye?

  VálaszTörlés
 2. Valoszinleg az aznapi kedvenc cipomben mennek. Vinnek kedvenc kekszet/csokit! Amit persze nagy buntudatos sohajtozasok kozepette elfogyasztanank. Persze csak azert, mert egy forro homokos tengerpart sehogy sem ferne oda a parkba...

  VálaszTörlés
 3. kár, hogy nem jöttök :-( Barnabás még szép. hogy ott lesz :-)

  VálaszTörlés
 4. en tuti vinnek izraeli halvat (http://hu.wikipedia.org/wiki/Halva) vagy tehinat (http://hu.wikipedia.org/wiki/Tahini)... olyan kar, hogy nem tudok ott lenni! :(

  VálaszTörlés
 5. hello Chipmunk!
  igen, ma engem láttál a Kopaszi-gáton! én picit később eszméltem, mikor láttam, hogy mutogatsz a férjednek meg minden, de aztán hülye vagyok persze, hogy nem álltam meg.. bocs! legközelebb mindenképp!! :)

  VálaszTörlés
 6. Kedvenc dolog?!
  Ez most az első dolog ami eszembe jutott:
  Fognám Atit és Esztit és jól visszamennénk, és akkor jól együtt, együtt tudnánk lenni. Persze őket nem raknám be a dobozba. Habár... ha akkora dobozt hoznál, elgondolkodnék rajta. De a doboz méretéből fakadólak mindketten akkor sem férnének bele, ezért aki a hosszabb fűszálat húzná az ugrana. :-)

  VálaszTörlés
 7. @Johi, látod, látod, már, mióta szervezünk egy találkozót és mégis Julival találkoztam hamarabb :-))))
  @ Juli, na legközelebb bátrabb leszek és megállítalak :-)
  @ Zsuzso edes, és mi lenne, ha Attit vagy Esztit valaki más húzná ki és vinné haza?

  VálaszTörlés