2011. április 22., péntek

Szülési terv

Még jó, hogy nincs nekünk olyanunk, mert akkor már most nagy bajban lennénk. Ha lenne, akkor biztosan úgy kezdődne, hogy istván zsolt (én így hívom, de más nem) az orvosunk, akinek jelenlétéhez minden körülmények között ragaszkodunk.

Ha lenne tervünk, akkor annak első pontját máris buktuk volna tegnap, amikor megtudtuk, hogy istván zsolt jövő szerdától szabadságát tölti mintegy egy héten keresztül.

Ha lenne tervünk és kiderülne, hogy annak első pontját máris bebuktuk, akkor bizonyára lenne egy B tervünk ilyen vészhelyzetekre és az bizonyára arról szólna, hogy a gyermek még véletlenül sem születik meg akkor, amikor az anyja orvosa éppen pihenéssel tölti szabadidejét valahol a messzi távolban.

De hát szerencsére nincs semmilyen tervünk, se A, se B, se vészterv, így izgalommal állunk a következő pár nap előtt.

Barnabás a körülményekhez képest jól van, amit a rúgások, nyújtózkodások, dudorodások számából és mértékéből tudok megítélni. A tegnapi CTG-n elég szép kis görbét rajzoltak a méhösszehúzódásaim, de simán két lábon hagytam el a rendelőt. Gondolom ez olyan gyakorlás forma lehetett a méhem részéről.

Szóval marad a kegyetlen, szívszorító, unalmas, végeláthatatlan, kényelmetlen, magányos, türelmetlen, embert próbáló várakozás.

Pusztán időtöltésképpen összegyűjtöttem a kedvenc reklámjaimat. Tényleg semmi célom nincs ezzel a megosztással, valószínűleg a túl sok tévézés eredménye. Elmélkedni sem fogok rajtuk, leginkább saját magamat szórakoztatom.

1. Bud Light nagyon régről, természetesen a csoffadt kis kutya miatt:2. Sony Bravia, a sok kis laszti és a csatornából kiugró béka miatt. A béka nem volt megrendezve, tök spontán ugrott ki. Ezt azért is szeretem, mert tényleg elengedték azt a sok lasztit San Fransisco utcáin:
3. A Crysler és Eminem. A zene és Detroit miatt.4. Nike Running. A futás önmagáért beszél és hozzá ez a zene.5. Szeresd a szíved - Flora. Megint a futás miatt. Ahogy fut ez a kapucnis hapsi ezen a ködös úton...legszívesebben most felvenném a futócipőimet és mennék.
6. Airwaves. Ez már többször volt itten beágyazva. Az ARE-YOU-READY?? miatt. És ez a zene...Ha nem csak egy 46 másodperces, kifejezetten ehhez a reklámhoz szerkesztett darab lenne, akkor végtelenítve vinném be a iPod-omon a szülőszobára.
7. Doritos. Nálunk ezt a csipszet nem lehet kapni, de ahogy a kiscsávó pofánvágja azt a bengáli afro-amerikait...8. Frank Schleck és egy kis TdF. Hangulata van. És amúgyis szeretem a Schleck testvérpárt.


7 megjegyzés:

 1. Ezt, a fentebbi maflást éreztem, ezeket a rohangáló ízeltlábúakat (nem állhatom őket) látva:

  http://www.youtube.com/watch?v=8ulbjaKmKG0&feature=player_embedded

  VálaszTörlés
 2. A doki személye meg, mindegy.
  ///Nekem nem volt.

  VálaszTörlés
 3. nagyon jo a nike reklam! Szerintem se aggodj a doki miatt, lenyeg a szülesznö es te meg Gabi... gondolok ratok!

  VálaszTörlés
 4. jaj de jó ez a bogaras reklám Thea :) Ez is egyfajta megközelítése a bogárlétnek :)
  ami a többit illeti, remélem minden megy majd, mint a karikacsapás.

  VálaszTörlés
 5. Úgy legyen! :-)

  Békés, szép ünnepet kívánok Nektek!

  VálaszTörlés
 6. Anyukám is és Lackó anyukája is nagyon drukkol és puszil.

  VálaszTörlés