2009. október 9., péntek

Elutazunk

Kicsit megkésve, de sikerült telepakolni egy bőröndöt, egy válltáskát nekem és egy jófajta hátizsákot Gábornak. Ezennel ünnepélyesen elutazunk az ígéret földjére. Haha. Három hétre.

Terv:
1. Holnap érkezünk New Yorkba. Itt elidőzünk egy kicsit. A szokásos és kötelező körökön kívül tervbe van véve egy Dodos koncert, egy rock 'n roll gyalogtúra, a High Line park, Coney Island és ilyenek.

2. Innen lelépünk jövőhét csütörtökön repcsivel Chicagoba, ahol találkozunk Jeremy barátommal. A szeles városban hepázunk péntek délutánig, majd Madison (WI) felé vesszük az irányt, a "homecoming weekendre". Minden bizonnyal találkozni fogok pár nagyon régi baráttal, akiket 9 éve láttam utoljára. Itt nagy bulizás várható.

3. Másnap Jeremy szülővárosába, Fond du Lac-ba (WI) megyünk és remélhetőleg nem csinálunk semmit. Harmadnap, azaz vasárnap vitorlázás van tervezve, amennyiben az időjárás is kegyes lesz velünk. Hétfőn Milwaukee, kedden pedig vissza Chicagoba.

4. Chicagoból repülünk Floridába, egész pontosan Orlandoba. Itt autóbérlés és egy hét roadmovie :-) Videókamerával is és fotómasinával is készültem. West Palm Beach, Miami, Tampa, Key West és édes semmittevés a terv. Lehetőleg az óceán partján. Remélhetőleg 32 fokos melegben, papucsban és bikiniben.

5. Miután lebarnultunk jól, visszamegyünk Orlandoba és újra repülőre szállunk Washington DC felé. Itt már csak nagyon kevés időnk lesz, de azért a kötelező helyeket megnézzük.

6. Washingtonban október 27-én tervezünk buszra szállni New York felé, ahonnan remélhetőleg épségben érünk haza másnap.

Lehetőségeinkhez mérten tervezünk tudósítani.

Mivel első állomásunk a NYC, ezért szeretnék ezzel a jó kis dallal búcsúzni.

We ain't going to the town, we're going to the city...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése