2009. június 2., kedd

Amikor a nyuszi....

A minap ismét érdekes információ színesítette szürke hétköznapjainkat. Gábor hallotta valakitől, aki olvasta valahol vagy neki is valaki mesélte vagy ki tudja, de nem is ez a lényeg. Ez akár innentől klasszikus városi legenda is lehetne, de nem az, sőt esetünkben egy nagyon is valós, könnyen bizonyítható tudományos tényről van szó. A téma szintén méltatlanul hever érdeklődésünk perifériáján.
asd
Breaking. 18-as karika.
asd
Felnőtteknek szóló tartalom következik és még mielőtt tovább mennék, le kell szögeznem, hogy a nagyobb érdeklődés és ismertség és olvasottság reményében korántsem az a célom, hogy e felület bulvarizálódjon, csupán arról van szó, hogy hallunk manapság mindenfélét, ezt, azt, valóst és valótlant és van, ami arra érdemes, hogy az ember utánajárjon, van ami viszont elvész az érdektelenség homályában.
asd
A tudományos tény, amely megbirizgálta kielégíthetetlen fantáziánkat a következő: amikor a fiúnyúl - korántsem romantikus módon - olthatatlan vágyának eleget téve magáévá teszi a lánynyulat, közvetlenül azelőtt, hogy elsütné a hatlövetűt, kettőt dobbant pici nyuszilábacskájával.
asd
És annak bizonyításra, hogy információm nem légből kapott, álljon itt bizonyítékként a következő dokumentumfilm.
asd
Figyelem - megtekintés csak saját felelősségre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése